Innováció

2003-ban három lelkes innovatív ember - korábban megszerzett több mint 15 éves tapasztalatra alapozva - hozta létre a Rábakert Kft-t. Azóta folyamatosan bővülve dolgozunk azon, hogy rugalmas vevőközpontú üzletpolitikával álljunk az Önök rendelkezésére. Nyugat Európában is elismert, kifogástalan minőségű fűnyírókések gyártását úgy oldottuk meg, hogy Önöket raktári készletről tudjuk kiszolgálni. Ez évben mintegy 30 új tétellel bővült termékeink köre és így meghaladta az 500-at. Európa valamennyi országára érvényes termék felelősség biztosítással rendelkezünk, ezzel biztosítva Önöknek termékeink eredményes és kockázatmentes forgalmazását, felhasználását. Termékeink eredeti rajzok és mintadarabok alapján készülnek ötvözött acélokból. A kellő szilárdság és kopásállóság elérésének érdekében hőkezeljük késeinket, amelyek aztán revétlenítve, matt fekete festéssel csomagolt állapotban hagyják el raktárunkat. A csomagoláson a megnevezés mellett tizenhárom jegyű termékazonosító vonalkód található, a termékbe egyedi gyártási azonosító kerül beütésre. A termékelőállítás során alkalmazott megmunkálási technológiák: hideg alakítás, meleg alakítás, sajtolás, vágás, hajlítás, forgácsolás, hőkezelés, présedzés, festés.

Termékeink megfelelnek a vonatkozó nemzetközi szabványoknak. Alapanyagként egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező króm-vanádium ötvözésű rugóacélt alkalmazunk. Hőkezeléssel (edzés + megeresztés) biztosítjuk az adott termékkel szembeni elvárásoknak megfelelő szilárdságot és kopásállóságot.

2009 őszén megkezdett beruházásunk eredményeként közel 800 négyzetméteren gyártócsarnokot építettünk. 2010 áprilisa óta itt folytatjuk tevékenységünket. A beruházás megvalósítását közel 42 millió forintos EU támogatás segítette.

uj-magyarorszagTelephelyfejlesztés beruházásunk az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. (Projektazonosító: NYDOP-1.3.1/D-2009-0035) A pályázat közreműködő szervezete: Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. (www.nfu.hu, www.westpa.hu)

Cégünk az MSZ EN ISO 9001 és ISO 14001 szabványkövetelményeinek megfelelő minőségirányítási és környezetirányítási rendszereket működtet. Eddig is a minőség és a vevőközpontúság elkötelezettjeként tevékenykedtünk, s a minőségirányítási rendszer bevezetése egy következő lépés volt ezen az úton. A folyamatosan fejlesztett ISO 9001 szerinti minőségügyi rendszerünk eszköz és nem cél partnereink megelégedettségének növelésére.

Minőségirányítási rendszerünk tanúsító szervezete: SGS Hungária Kft. Minőségirányítási rendszerünk bevezetése és auditálása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális fejlesztési alap társfinanszírozásával valósult meg. (Projektazonosító: GOP.2.2.2-2007-0516) A pályázat közreműködő szervezete: MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (www.nfu.hu, www.magzrt.hu, www.hu.sgs.com)

© 2024 Fűnyírókés, kapa kés, penge • Élvonalban a Rábakert. - Minden jog fenntartva. VIPInfo Kreatív Stúdió - weboldal készítés, honlapkészítés, keresőoptimalizálás, grafikai munkák