Kertgondozás eszközei

Legnagyobb tapasztalattal a fűnyírókés-gyártás terén rendelkezünk. Termelésünk európai exportra irányul, ezért palettánk is ennek a földrajzi térségnek az igényeihez igazodik: megtalálhatóak nálunk az ismert márkák legújabb és régebbi jól bevált modelljei, traktorkések, gyűjtő, mulcsozó és speciális több késes rendszerek, univerzális kések, késfülek, pengék, gyepszellőztetők, stb. A legközkedveltebb típusokból raktárkészletet tartunk, így legtöbbször gyorsan tudunk reagálni a kis és közepes igényekre.

Alapanyagainkat kizárólag piacvezető svéd és olasz acélgyáraktól szerezzük be megalapozva eltökéltségünket a minőséggel kapocslatban. A felhasznált acélok tulajdonságait hőkezeléssel tovább fokozzuk, hogy a végtermék megfeleljen az olyan elvárásoknak, mint a szilárdság és kopásállóság. A vonatkozó nemzetközi szabványok és a saját magunk által meghatározott követelményeknek való megfelelés elérésére minőségirányítási rendszert működtetünk immáron egy évtizede.

Új termékek bevezetését saját szerszámkészítő részlegünknek köszönhetően egy-két hónapos átfutással végezzük, ahol szavatoljuk, hogy az általunk gyártott termék az eredeti helyettesítésére korlátozás nélkül alkalmazható, továbbá minőségi paraméterei pedig elérik, vagy meghaladják az eredetiét.

Ügyelve az EU területén működő partnereink igényeire, Európa valamennyi országára érvényes termék felelősség biztosítással rendelkezünk, amely garantálja termékeink eredményes és kockázatmentes forgalmazását.

Szállítási feltételekről és egyéb részletekről itt tájékozódhat: "Szállítási feltételek".

© 2024 Fűnyírókés, kapa kés, penge • Élvonalban a Rábakert. - Minden jog fenntartva. VIPInfo Kreatív Stúdió - weboldal készítés, honlapkészítés, keresőoptimalizálás, grafikai munkák