Kezdetektől fogva megtalálhatóak termékeink között a professzionális felhasználásra gyártott elemek: vágótárcsák, kapák, szárzúzók, kaszapengék, bálázókések és kombájn adapterkiegészítők, stb.  Az élettartam kiterjesztése érdekében speciális technológiákat alkalmazunk.

Alapanyagainkat kizárólag piacvezető svéd és olasz acélgyáraktól szerezzük be megalapozva eltökéltségünket a minőséggel kapocslatban. A felhasznált acélok tulajdonságait hőkezeléssel tovább fokozzuk, hogy a végtermék megfeleljen az olyan elvárásoknak, mint a szilárdság és kopásállóság. A vonatkozó nemzetközi szabványok és a saját magunk által meghatározott követelményeknek való megfelelés elérésére minőségirányítási rendszert működtetünk immáron egy évtizede.

Termékek bevezetését minta alapján végezzük és szavatoljuk, hogy az általunk gyártott termék az eredeti helyettesítésére korlátozás nélkül alkalmazható, továbbá minőségi paraméterei pedig elérik, vagy meghaladják az eredetiét.

Ügyelve az EU területén működő partnereink igényeire, Európa valamennyi országára érvényes termék felelősség biztosítással rendelkezünk, amely garantálja termékeink eredményes és kockázatmentes forgalmazását.

Szállítási feltételekről és egyéb részletekről itt tájékozódhat: "Szállítási feltételek".

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Az alábbi elérhetőségeink egyikén keressen minket, vagy látogasson el gyárunkba!

  • Tel.: +36 96 618 726
    Fax: +36 96 618 727

  • H-9027 Győr
    Almafa utca 9.

  • www.rabakert.hu
    info@rabakert.hu